от компании (организации): ООО ЛОА в городе (населённом пункте): Москва, Россия
в отрасли экономики "Транспорт, логистика, перевозки" → "Кладовщик"
с заработной платой: от 3000 до 3500 USD
Вакансия № 30115988 добавлена в базу данных сайта Работа в Москве и Московской области (МО, Подмосковье): Пятница, 27 сентября 2024 года.
Дата обновления вакансии № 30115988 на сайте Работа в Москве и Московской области (МО, Подмосковье): Четверг, 14 ноября 2024 года.
Обращаем Ваше внимание, что на момент обращения к работодателю вакансия № 30115988 может быть уже занята. Администрация сайта Работа в Москве и Московской области (МО, Подмосковье) приносит извинения за доставленные неудобства.
Требования к опыту работы:
3–6 лет
Тип занятости:
полная занятость
График работы:
полный день
Дополнительные сведения о вакансии: Шеф-повар
Ищем шеф-повара для работы в ресторане в Дубае.
Европейская кухня плюс работа с тестом.
Должна быть готовность к переезду в Дубай.
Job description
Position is responsible for long and short term planning and day-to-day operations of the kitchen and related areas.
Recommends menu and procedural changes.
Recommends the budget and manages food in the restaurant and labor costs within approved budget constraints.
Performs all essential functions while adhering to all SOP's and future food programs to ensure a consistent, quality product.
Manage associates and managers in the kitchen in order to attract, retain and motivate the employees while providing a safe environment; hire, train, develop, empower, coach and counsel, conduct performance and salary reviews, resolve problems, provide open communication vehicles and discipline and terminate as appropriate.
Plan and manage the procurement, production, preparation and presentation of all food in the hotel in a safe, sanitary, cost effective manner.
Monitor and control the maintenance/sanitation of kitchen, equipment and related areas to ensure a healthy, safe work environment which meets/exceeds federal, state, corporate and franchise standards and regulations.
Develop, recommend, implement and manage the department's budget; continually analyze, forecast, monitor and control the labor and food costs through various methods to meet/exceed management/budget objectives.
Откликнуться на эту вакансию: Шеф-повар
Предыдущая вакансия:
Вакансия № 30115973 на должность Медицинская сестра палатная / медицинский брат палатный от компании ГАУЗ МО «Клинская городская больница» в городе (населенном пункте) Клин